Detailed Notes on ثبت شرکتها

هر فردی که تصمیم دارد شرکتی را تاسیس کند یا کسب و کار جدیدی را راه اندازی کند، نیاز است طبق یک برنامه منظم و بر اساس اصول تعیین شده برای ثبت شرکت، پیش برود. در نتیجه، ثبت شرکت چه در داخل و چه در خارج از کشور، به صورت رسمی انجام می شود و نکته ای که نیاز است گفته شود، این است که قوانین و مقررات ثبت شرکت در هر کشور نسبت به کشور دیگری، کاملا متفاوت می باشد.

در گام چهارم تمامی موارد فوق را باید در اوراق اصلی شرکت که شامل اساسنامه ، شرکتنامه و اظهارنامه هستند تهیه و تنظیم شود.

تهیه و امضاء مدارک ثبتی (از جمله اساسنامه، شرکتنامه و…)

اما در بعضی از شرکت ها و همچنین بعضی از موضوع های فعالیت نیاز به مدارکی اختصاصی می باشد.

سوال شما مبهم است. جهت ثبت شرکت باید متناسب با سرمایه شرکت مبلغی را در حساب بانکی بنام شرکت بلوکه کنید.

در صورتی که شما عزیزان امکان مراجعه حضوری به موسسه ما را نداشته باشید، کارشناسان و وکلای ما حضوراً به محل شما اعزام شده و مشاوره رایگان خود را در اختیار تان قرار می دهند.

هزینه ثبت شرکت نیز متفاوت است و بستگی به نوع شرکت و استان محل ثبت دارد، اما بطور کلی، هزینه های اولیه شامل هزینه دولتی ثبت شرکت و هزینه های حقوقی برای تدوین اساسنامه و سایر مستندات است.

ثبت شرکت در تهران به تبعیت از قوانین ثبت شرکتها در ایران، مراحل و مدارک مشابهی دارد.

در ۹۹٪ در مواقع و با توجه به نوع تنظیم موضوع فعالیت شرکت مورد نظر، نیاز به مجوز نخواهید داشت.

جست‌و‌جو، مقایسه و انتخاب بهترین کسب‌وکارها

این مرحله «اطلاعات مرکز اصلی» نام دارد و همان‌طور که از نامش پیدا است، باید با آدرس شرکت پر شود. بعد از نوشتن کد پستی و زدن «دریافت نشانی کد پستی از اداره‌ی پست»، آدرس به‌طور خودبه‌خود در سطر زیرین وارد می‌شود.

میزان سرعت موسسه ثبت شرکت در تهران: سرعت عمل در انجام کارهای ثبتی برای بسیاری از افراد، موسسات و شرکت های خصوصی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و موسسه ای که این قابلیت را داشته باشد، بی شک فاکتور بسیار مهمی محسوب می شود.

روزنامه رسمی روزنامه کثیرالانتشار تغییر روزنامه شرکت آگهی مفقودی خدمات مالیاتی

هزینه ثبت شرکت در تهران چندبخشی و غیر ثابت است: انتشار آگهی در روزنامه رسمی و درج آگهی در روزنامه کثیرالانتشار ، هزینه پست مدارک، واریزی‌های اداره ثبت، حق‌الوکاله، پلمب دفاتر برخی از این هزینه‌ها هستند. همانطور که در ابتدا گفته شد، در قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران هفت نوع شرکت تجاری تعریف شده است: شرکت سهامی خاص، click here شرکت سهامی عام، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت نسبی، شرکت مختلط سهامی، شرکت مختلط غیر سهامی، و شرکت تعاونی تولید و توزیع.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *